Normal view MARC view ISBD view

Manual de sacrificio del industrialización del cerdo / Humberto, Quijano Guerrero

By: Quijano Guerrero, Humberto.
Publisher: México, D.F. : Trillas, 1990Description: 41 páginas Ilustraciones.ISBN: 9682440289.DDC classification: 664.92
Contents:
1. Proceso previo a la comercialización de los productos del cerdo -- 2. Productos derivados del cerdo
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca Pachacamac
Sala General
664.92 QUIJ (Browse shelf) Available PCH003728
Libro Libro Biblioteca Pachacamac
Sala General
664.92 QUIJ (Browse shelf) ej.2 Available PCH003729

Bibliografía: p. 41

1. Proceso previo a la comercialización de los productos del cerdo -- 2. Productos derivados del cerdo

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.