Normal view MARC view ISBD view

Obtención de carne : Área: industrias rurales /

By: Paltrinieri, Gaetano.
Publisher: México D.F. : Trillas, 1990Description: 96 páginas Ilustraciones.ISBN: 9682439612.DDC classification: 631
Contents:
1. Introducción -- 2. Preparación del animal -- 3. Sacrificio de cerdos -- 4. Sacrificio de ovejas y cabras -- 5. Sacrificio de conejos -- 6. Sacrificios de aves -- 7. Despiece del animal -- 8. Deshueso de cortes de carne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca Pachacamac
Sala General
631 GAET (Browse shelf) Available PCH003355
Libro Libro Biblioteca Pachacamac
Sala General
631 GAET (Browse shelf) ej. 2 Available PCH003356
Libro Libro Biblioteca Pachacamac
Sala General
631 GAET (Browse shelf) ej. 3 Available PCH003357

1. Introducción -- 2. Preparación del animal -- 3. Sacrificio de cerdos -- 4. Sacrificio de ovejas y cabras -- 5. Sacrificio de conejos -- 6. Sacrificios de aves -- 7. Despiece del animal -- 8. Deshueso de cortes de carne

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.